Previsió Meteorològica pel 11 i 12 d'Abril de 2018

Dimecres 11 d'Abril de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel tapat gran part del dia, entre la matinada i migdia els núvols seràn molt compactes i ja a la tarda i vespre quedarà un panorama més variable, amb alguna ullada de sol. A la nit es tornarà a tapar. Esperem pluja abundant i també intensa de matinada i tot el matí, persistirà fins a migdia i pararà a la tarda. Es possible que la pluja vagi acompanyada de tempesta. Ja a la nit tornarà a caure algun plugim. Ambient molt humit.           
 
Vent: Xaloc fort de matinada i matí, de força 5/7, amb algun cop de força 8 i ratxes de més de 70km/h. A migdia anirà girant cap a mitjorn de força 4/6, el mitjorn aguantarà tota la tarda. Al vespre i nit tornarà a girar cap a llevant fluix.  
      
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia amb tràgul de xaloc entre els 2,5 i 3m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
  Prohibit: Temporal de xaloc.  
 
  Tª Mar: 12,4ºCDijous 12 d'Abril de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí, amb algun plugim de matinada. Al matí els núvols aniran marxant i quedarà un panorama força variable, amb moltes estones de sol. A la tarda tornaran a crèixer nuvolades, que no es descarta que acabin donant alguna gotellada           
 

Vent: Mestral fluix de matinada, calmant al matí i ja girant a garbí a migdia. A la tarda bufarà garbí de força 3/4, que es mantindrà fins a la nit.  
      
Estat de la Mar: Maror des de la matinada fins a mig matí, baixant a marejol a migdia i tarda, Tràgul de xaloc, baixant de 1,5 a 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   
  Precaució: Tràgul a la baixa.  
 
  Tª Mar: 12,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada