Previsió Meteorològica pel 31 d'Octubre i 1 de Novembre de 2018

DIMECRES D'AIGUA, VENT I MALA MAR AMB UN DIJOUS QUE MILLORARÀ RÀPIDAMENT.

Dimecres 31 d'Octubre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel tapat gairebé tot el dia, només amb alguna clariana ja cap al vespre. De matinada començarà a ploure, però no serà fins al matí i migdia quan plourà de forma més seguida i intensa, també amb tempesta. A la tarda quedarà algun xàfec intermitent que pot aguantar fins el vespre. Ambient més humit i temperat.        
          
Vent: Xaloc moderat de matinada de força 4/6. Pujarà a fort, de força 5/7 i cops de força 8 al matí i migdia, amb ratxes que poden arribar als 80km/h. A migdia girarà a mitjorn fort, de força 5/7 i ja a la tarda anirà acabant de tambar a garbí. En moments de xàfec i tempesta, les ventades poden ser molt fortes.            
  
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia. Tràgul de xaloc de 2,5 a 3m d'alçada.   
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit: Temporal de xaloc. 
  
  Tª Mar: 18,8ºC



Dijous 1 de Novembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb nuvolades. Al matí aniran marxant els núvols i quedarà un cel serè gran part del dia, només amb núvols alts a la tarda i vespre. Ambient més temperat a migdia i força humit.         
          
Vent: Garbí de força 3/4 de matinada, calmant a primera hora del matí. A migdia i tarda quedarà marinada fluixa de llevant a gregal de força 1/3.           
  
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí. A partir d ela tarda tindrem marejol.  Tràgul de xaloc de 2m d'alçada, baixant a 1m a partir de la tarda 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 Precaució: Tràgul de xaloc encara destacable. 
  
  Tª Mar: 18,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada