Previsió Meteorològica pel 9 i 10 d'Octubre de 2018

ARRIBA UNA SITUACIÓ DE XALOC I PLUGES IMPORTANTS FINS DIMECRES

Dimarts 9 d'Octubre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i matí. Durant la matinada i fins a mig matí esperem pluja, que pot anar acompanyada de tempesta. A mig matí s'aclarirà i quedarà un panorama més variable fins migdia, només amb algunes nuvolades cap a l'interior. A la tarda es tornarà a tapar ràpidament i prograssarà la pluja de mar cap a terra. La pluja es mantindrà fins a la nit. Ambient més humit.     
          
Vent: Vent variable de matinada, amb lleugera tramuntaneta fins a mig matí. A migdia girarà a xaloc fluix i ja es mantindrà així la resta del dia.         
  
Estat de la Mar: Maror tot el dia. Tràgul de llevant d'1m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.   
 
  Tª Mar: 19,5ºCDimecres 10 d'Octubre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre  16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel molt ennuvolat bona part del dia, amb alguna tímida clariana a partir del vespre i nit. Plourà ja de matinada però no serà fins a primera hora del matí quan arribi la pluja més intensa, que es mantindrà fins a migdia o primera hora de la tarda. Esperem que vagi acompanyada de tempesta, forta intensitat i amb quantitats acumulades que poden ser abundants al acabar el dia. A mitja tarda ja pararà de ploure i només quedarà algun petit ruixat fins al vespre. Ambient humit i temperat.     
          
Vent: Xaloc moderat de força 3/5 entre la matinada i la tarda, a mitja tarda i vespre girarà cap a mitjorn de força 3/4.          
  
Estat de la Mar: Forta maror tot el dia. Tràgul de llevant de 1,5 a 2m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Temporalet de xaloc   
 
  Tª Mar: 19,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada