Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Març de 2019

DESPRÉS D'UN DIMARTS MOLT MÉS CALMAT, DIMECRES POT PLOURE DE MATINADA I DESPRÉS ENTRARÀ TRAMUNTANA. 


Dimarts 12 de Març de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb alguns núvols baixos. A mig matí s'aclarirà, però al mateix temps aniran arribant núvols prims per ponent. A la tarda i fins al final del dia es mantindran els núvols prims, deixant un cel entelat. 
              
Vent: Tramuntaneta residual a primera hora, desapareixent al matí. Al centre del dia bufarà mitjorn a garbí de força 2/3, calmant a última hora de la tarda. Al vespre girarà un xic de gregal.           
             
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees d'arrissada.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 14,0ºCDimecres 13 de Març de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí, amb núvols abundants i alguns plugims tant de matinada com a primera hora. A migdia s'aclarirà, però es mantindran les nuvolades i un panorama força insegur, encara amb numeros d'alguna gotellada. Al final del dia ja quedarà més serè. Ambient més fresc durant el dia.  
              
Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6. Al matí bufarà amb força 5/7 i ratxes que poden superar els 70km/h. A partir de migdia començarà a mancar fins que a mitja tarda afluixi del tot. Al final de la tarda bufarà una mica de garbí, però a la nit tornarà la tramuntaneta.           
             
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí. A migdia i tarda baixarà de nou a Maror. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada. 
  
  Tª Mar: 14,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada