Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Març de 2019

CANVI PER AVUI DIMECRES AMB TRAMUNTANA I MÉS FRESCA, DIJOUS DIADA SENSE VENT I ASSOLELLADA.


Dimecres 13 de Març de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí, amb núvols abundants i alguns plugims tant de matinada com a primera hora. A migdia s'aclarirà, però es mantindran les nuvolades i un panorama força insegur. Al final del dia ja quedarà més serè. Ambient més fresc durant el dia.  
              
Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6. Al matí bufarà amb força 5/7 i ratxes que poden superar els 70km/h. A partir de migdia començarà a mancar fins que a mitja tarda afluixi del tot. Al final de la tarda bufarà una mica de garbí, però a la nit tornarà la tramuntaneta.           
             
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí. A migdia i tarda baixarà de nou a Maror. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada. 
  
  Tª Mar: 14,0ºC



Dijous 14 de Març de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel variable encara de matinada, amb alguns núvols residuals. Al matí ja quedarà el cel totalment serè i es mantindrà així fins a la tarda. Al vespre i nit arribaran núvols alts pel nord, però molt primets. Ambient més fresc a primera hora.  
              
Vent: Vent fluix i variable d ematinada, amb estones de calma. A migdia bufarà xaloc fluix i a la tarda girarà a mitjorn. A la nit calmarà del tot           
             
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada la resta del dia. Hi haurà un xic de tràgul de gregal a primera hora.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte. 
  
  Tª Mar: 14,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada