Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de setembre de 2019

PRIMER TEMPORAL DE PLUGES DE LA TARDOR, ACOMPANYAT DE TRAMUNTANA I MALA MAR. 


Dimarts 10 de Setembre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, de matinada arribaran tempestes intenses que descarregaran amb força fins a primera hora del matí. En poca estona pot caure molta aigua i deixar quantitats molt abundants. Entre mig matí i la tarda tindrem una pausa, amb algun plugim. A darrera hora de la nit, tornarà a entrar pluja de mar cap a terra. Ambient notablement més fred, d'avançada tardor.                                                  
          
Vent: Entrarà tramuntana de matinada, que s'anirà reforçant amb el pas de les hores, alternant amb estones de provençal. Al matí bufarà amb força 5/7 i a la tarda i vespre amb força 6/8. Les ratxes poden superar els 70 a 80km/h al llarg del dia.                           
       
Estat de la Mar: Maror de matinada pujant ràpidament a Forta Maror al matí i maregassa a migdia i ja fins al final del dia. El tràgul de llevant superarà els 2,5m d'alçada a la tarda.        
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Prohibit: Tramuntana forta i tràgul considerable. 
  
  Tª Mar: 21,4ºC



Dimecres 11 de Setembre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i matí. De matinada es mantindrà la pluja, en aquest cas moderada, que anirà remetent al matí fins a desaparèixer. A mig matí s'obriran clarianes i ja a partir d ela tarda quedarà un cel molt més serè, només amb alguns núvols prims. Ambient més agradable a la tarda i vespre.                                                  
          
Vent: Bufarà entre tramuntana i provençal tot el dia, de matinada encara assolirem força 6/8, per anar baixant progressivament amb el pas de les hores fins a força 4/6 a migdia i tarda.                           
       
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de llevant entre 2,5 i 3m d'alçada, sobretot de matinada i matí. Al tarda el tràgul baixarà fins a 1,5 a 2m. 


Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Prohibit: Situació de provençal amb tràgul de llevant de més de 2m. 
  
  Tª Mar: 21,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada