Previsió Meteorològica pel 9 i 10 de setembre de 2019


DILLUNS DE PAUSA ABANS D'UN CANVI MOLT IMPORTANT DIMARTS, AMB PLUJA, TRAMUNTANA I FRED. 


Dilluns 9 de Setembre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre  17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada, quan fins i tot es pot escapar alguna gota. Al matí s'aclarirà i a migdia i tarda dominaran les grans estones de cel serè. A la nit tornaran a augmentar els núvols, aquest cop de sud a nord i quedarà altre cop tapat a última hora.                                                 
          
Vent: Vent fluix i variable de matinada, a mig matí girarà a xaloc de força 2/4 que es mantindrà al migdia i tarda. Al vespre i nit quedarà llevant molt fluix.

 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol a migdia i tarda.       
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte. 
  
  Tª Mar: 21,4ºCDimarts 10 de Setembre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, ja des de la matinada progressaran tempestes des del sud que arribaran a mitja matinada i matí, deixant pluja intensa i abundant. Es mantindrà la pluja bona part del matí fins que remeti al volts del migdia. A la tarda es mantindran els núvols però la pluja serà intermitent, a darrera hora de la nit, tornarà a entrar pluja de mar cap a terra. Ambient notablement més fred, d'avançada tardor.                                                  
          
Vent: Entrarà tramuntana de matinada, que s'anirà reforçant amb el pas de les hores. Al matí bufarà amb força 5/7 i a la tarda i vespre amb força 6/8. Les ratxes poden superar els 70 a 80km/h al llarg del dia.                           
       
Estat de la Mar: Maror de matinada pujant ràpidament a Forta Maror al matí i maregassa a migdia i ja fins al final del dia. El tràgul de llevant superarà els 2,5m d'alçada a la tarda.        
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Prohibit: Tramuntana forta i tràgul considerable. 
  
  Tª Mar: 21,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada