Previsió Meteorològica pel 27 i 28 d'Agost de 2020

 

DARRER DIA AMB PANORAMA 100% D'ESTIU, DEMÀ ARRIBA UN CANVI DE TEMPS QUE SOBRETOT NOTAREM AMB LA TEMERATURA I L'ENTRADA DE TRAMUNTANA  
 
Dijous 27 d'Agost de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè gairebé tot el dia, no serà fins a la tarda quan veurem les primeres nuvolades cap a interior i muntanya, senyals de canvi cap a divendres.  Al vespre quedarà un cel més variable. Ambient encara ben càlid i xafogós. 

           
Vent: Garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia entarà marinada de xalos per després girar a mitjorn i garbí de força 2/3.               
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol mar endins.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 23,5ºC

 

 Divendres 28 d'Agost de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí. Al final del matí i migdia ja veurem els primers núvols alts i prims, i de cara a la tarda les nuvolades aniran augmentant. Al vespre i nit ja quedarà el cel força tapat i fins i tot amb possibilitat d'algun primer ruixat. Ambient o tant càlid, però força xafogós tot el dia. 

           
Vent: Garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia i fins a mitja tarda tindrem marinada de gregal a llevant de força 2/3. Al final de la tarda començarà a entrar tramuntana moderada, de força 3/5, pujant a força 4/6 a la nit.               
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada. A migdia i tarda tindrem marejol i a la nit maror. A darrera hora el tràgul de gregal serà de 0,5 a 1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 23,5ºC

 

3 comentaris:

  1. Sergi , bon día , que fas vacances ?estém esperant els teus pronóstics i els que et seguim ,ens sorpren molt que no estiguis al corren

    ResponElimina
  2. Bon vespre, el cap de setmana mai hi ha actualització de pronòstic fins el diumenge al vespre-nit. La darrera actualització s'emet el divendres amb el pronòstic per divendres, dissabte i diumenge. En mesos de Juliol i agost la actualització es fa cada dia a les 10h del matí aproximadament.

    Sergi

    ResponElimina