Previsió Meteorològica pel 28, 29 i 30 d'Agost de 2020


CANVI DE TEMPS IMPORTANT PER ACOMIADAR LA CANÍCULA D'ESTIU. TRAMUNTANA , CLATELLADA DE TEMPERATURA I DEMÀ TASTAREM UNA MICA DE PLUJA
 Divendres 28 d'Agost de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí. Al final del matí i migdia ja veurem els primers núvols alts i prims, i de cara a la tarda les nuvolades aniran augmentant. Al vespre i nit ja quedarà el cel força tapat i fins i tot amb possibilitat d'algun primer ruixat. Ambient no tant càlid, però força xafogós tot el dia. 

           
Vent: Garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia i fins a mitja tarda tindrem marinada de gregal a llevant de força 2/3. Al final de la tarda començarà a entrar tramuntana moderada, de força 3/5, pujant a força 4/6 a la nit.               
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada. A migdia i tarda tindrem marejol i a la nit maror. A darrera hora el tràgul de gregal serà de 0,5 a 1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.    
  


  Tª Mar: 24,7ºC

 Dissabte 29 d'Agost de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat gairebé tot el dia, potser cap al vespre podrem veure algun tall de cel més clar. Esperem pluja entre la matinada i migdia, no serà intensa però si que pot ser continuada al llarg de matí i migdia. A la tarda es mantindran els núvols, però la pluja anirà remetent. Ja al vespre i nit, quedarà un cel més variable. Ambient molt més fresc i rúfol, amb un dia totalment atípic per agost.

           
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6. A migdia afluixarà i a la tarda arribarà a desaparèixer. Al vespre i nit girarà cap a mestral de força 3/4.               
       
Estat de la Mar: Maror tot el dia, amb àrees de forta maror de matinada. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada i risc de tempesta.    
  


  Tª Mar: 24,7ºC
  
Diumenge 30 d'Agost de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb possibilitat d'algun xàfec curt. Al matí s'aclarirà molt i quedarà un cel serè. A migdia reapareixeran les nuvolades i al llarg del migdia, tarda i vespre, es tornaran a repetir alguns xàfecs i ruixats. Seguirem amb un ambient atípic per agost, amb fresca tot el dia.  

           
Vent: GEntre tramuntana i mestral de força 3/5 de matinada i matí. Al final del matí anirà girat cap a gregal molt fluix i amb alguna estona de llevant, quedant més variable a mitja tarda. Al vespre i nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/5.               
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a migdia. Es mantindrà el marejol la resta del dia, amb tràgul de gregal de 0,5 d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.    
  


  Tª Mar: 24,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada