Previsió Meteorològica pel 18, 19 i 20 de setembre de 2020

 

MALGRAT INICIEM CAP DE SETMANA AMB UN PETIT CANVI DE TEMPS, DISSABTE I DIUMENGE ES PRESENTEN SENSE GAIRES COMPLICACIONS. 
 
Divendres 18 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  18 i 20ºC


Estat del cel: Cel variable tot el dia, els núvols alts i mitjos seran abundants, sobretot a migdia i tarda, quan quedarà el cel molt ennuvolat. Arribats al vespre i nit les nuvolades seran més groixudes i acabaran per arribar algun ruixat.  Ambient humit i xafogós.     
           
Vent: Garbí fluix de matinada i matí, de força 1/2. A partir de migdia es reforçarà el mitjorn i bufarà moderat, de força 3/5 fins al vespre .               
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda. 


Condicions per al bany i la navegació: 


    Apte.    
  


  Tª Mar: 22,9ºC
 
 
Dissabte 19 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb restes de nuvols i nuvolades. Al llarg de la matinada encara es pot escapar algun ruixat o xàfec.. Al matí ja ha de quedar serè i ha de seguir així la resta del dia. Senyals de garbí al llarg de migdia i tarda. Ambient que seguirà molt temperat i xafogós.      
           
Vent: Garbí fluix de matinada i matí, de força 1/2. A migdia s'imposarà el garbí moderat a fort , e força 4/6 , amb alguna ratxa que pot superar els 60km/h. El garbí moderat es mantindrà fins a la nit.               
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia arran de costa, amb marejol i àrees de maror mar endins. Tràgul de xaloc de 0,5m d'alçada a primera hora.


Condicions per al bany i la navegació: 


    Apte.    
  


  Tª Mar: 22,9ºC
 
 
Diumenge 20 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre  17 i 19ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada, amb algunes restes de núvols baixos. Més serè al matí i fins a migdia i nuvolades de tarda, primer cap a l'interior, però que aniran avançant fins a la costa. Ambient temperat tot el dia.      
           
Vent: Calmes de matinada i matí. A migdia dominarà la marinada de lelvant de força 2/3 , girant a xaloc a la tarda. Al vespre i nit tornaran les calmes. .               
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. 


Condicions per al bany i la navegació: 


    Apte.    
  


  Tª Mar: 22,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada