Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de setembre de 2020

 

CANVI DE TEMPS A LA VISTA , AVUI MÉS NÚVOLS I DEMÀ OBRIM LES PORTES A LA TRAMUNTANA I MOLTA MÉS FRESCA

Dijous 24 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC


Estat del cel: Cel serè gran part del dia, però amb estones de núvols alts i prims. Aquests núvols seran més freqüents a partir de migdia i tarda No serà un dia radiant, però es mantindrà l'ambient força temperat a migdia i fresc a primera hora.      
           
Vent: Calma de matinada amb un xic de gregal a primera hora del matí. A migdia dominarà la marinada de xaloc de força 2/3, que anirà girant a mitjorn i garbí a la tarda.  A la nit s'iniciarà un xic de tramuntaneta de força 2/4.             
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda. 


Condicions per al bany i la navegació: 


    Apte.    
  


  Tª Mar: 21,1ºC
 
  
Divendres 25 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC


Estat del cel: Celvariable bona part del dia. De matinada aniran augmentant les nuvolades, cada cop més groixudes i al llarg del matí esperem xàfecs i fins i tot amb alguna tronada. A la tarda les nuvolades aniran marxant i al final del dia qudarà ben clar. Descens notable de la temperatura, amb un ambient clarament més fred .      
           
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/4. Al matí entrarà tramuntana forta , de força 5/7 acompanyant els xàfecs. Després calmarà i a migdia i tarda quedarà vent variable, amb estones de llevan fluix. Al vespre i nit tornarà a entrar tramuntana forta, de força 5/7, pujant a força 6/8 al final del dia i ratxes que poden superar els 70 a 80km/h.               
       
Estat de la Mar:Marejol de matinada, pujant a Maror al matí. A migdia baixarà a marejol fins que a la nit pugi de cop a Maror i Forta Maror. Tràgul de gregal d'1m d'alçada pujant a 1,5m al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Entrada de tramuntana forta a final del dia.    
  


  Tª Mar: 21,1ºC
 
 
Dissabte 26 de Setembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, només amb alguna senyal de tramuntana. A migdia veurem arribar alguns núvols prims denord cap a sud i ja al vespre i nit anirà quedant més tapat.Ambient notablement més fred i net.      
           
Vent: Tramuntana forta de matinada de força 7/9, baixant a força 5/7 al llarg del matí i migdia. A la tarda encara mancarà més i ja al vespre quedarà tramuntaneta de força 3/4 , fins i tot amb estones de calma a la nit.               
       
Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada i primera hora del matí. A migdia i tarda baixarà a Forta Maror i al vespre a Maror. Tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alççada fins a migdia i d1 a 1,5m a la tarda.
 
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tramuntana forta fns a migdia.    
  


  Tª Mar: 21,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada