Previsió Meteorològica pel 25, 26 i 27 de Desembre de 2020

  

NADAL I SANT ESTEVE MARCATS PER LA GROPADA ENCESA DE TRAMUNTANA I LA FRED D'HIVERN

 

Divendres 25 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre  4 i 6ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada amb algunes nuvolades passatgeres i també senyals de tramuntana. La resta del dia dominarà el cel serè, amb senyals de tramuntana cap al nord. Ambient molt més fred, amb bona visibilitat i molt ventat .   
           
Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, al matí ja bufarà molt forta, de força 7/9 i cops de força 10.Es mantindrà la gropada encesa de tramuntana tot el dia, amb ratxes que poden superar els 100km/h .           
       
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia, amb àrees de mar brava a la tarda mar endins. Tràgul de gregal entre 2,5 i 3m d'alçada

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Prohibit: Gropada encesa de tramuntana.    
  

  Tª Mar: 13,8ºC
 

 

Dissabte 26 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre  1 i 3ºC


Estat del cel: Cel serè tot el  dia, només amb alguns núvols de vent a migdia. Es mantindrà la bona visibilitat i l'ambient fred, de ple hivern.    
           
Vent: Tramuntana molt forta de matinada i matí, de força 8/10. A migdia baixarà a força 6/8 i al llarg de la tarda anirà baixant fins a força 4/6. A la nit quedarà tramuntaneta. De matinada i matí les ratxes poden superar els 100km/h.           
       
Estat de la Mar: Maregassa fins a migdia, amb Fora Maror a partir de la tarda. Tràgul de gregal entre els 2 i 2,5m d'alçada fins a migdia.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Prohibit: Tramuntana molt forta fins a migdia.    
  

  Tª Mar: 13,8ºC
 
 

Diumenge 27 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre  -1 i -3ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i primera part del matí. Després aniran arribant bandes de núvols prims per ponent, que a la tarda es faran més espessos. El cel quedarà variable fins al final del dia. Ambient de ple hivern, amb glaçada general a primera hora.   
           
Vent: La tramuntana calmarà de matinada. A partir de mig matí entrarà garbí fluix, que anirà pujant a moderat a migdia, de força 4/6. A la tarda i fins la nit bufarà amb algun cop fort, de força 5/7.           
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees de maror mar endins a la tarda. Tràgul de gregal d'1m de matinada.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada