Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Desembre de 2020

  

MARXA LA TRAMUNTANA PERÒ QUEDEM A L'ESPERA D'UN NOU FRONT PER DIVENDRES

 

Dijous 3 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  1 i 3ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia començaran a arribar núvols alts i prims, que es faran més espessor de cara a la tarda. Al vespre i nit el cel quedarà molt més ennuvolat. Ambient fred, de ple hivern a primera hora. 
           
Vent: Tramuntana moderada a primera hora de la matinada, desapareixent ràpidament. Al matí ja tindrem el vent en calma. A migdia entrarà garbí fluix que passarà a moderat a la tarda, de força 3/5.              
       
Estat de la Mar: Maror baixant a marejol de matinada. Al matí quedarà arrissada i es mantindrà així fins a la nit. Tràgul de gregal d'1m d'alçada baixant a 0,5m de matinada i matí.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 15,6ºC
 

 

Divendres 4 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC


Estat del cel: Cel variable tot el dia, amb núvols circulant de ponent a llevant entre la matinada i migdia. A migdia i la tarda es desenvoluparan nuvolades que poden acabar donant algun ruixat. Ambient fred durant el dia, però no tant de matinada. 
           
Vent: Garbí moderat de matinada i primera hora del matí, de força 4/6. A mig matí pararà i girarà cap a gregal fluix, de força 2/3 la resta del dia.              
       
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 15,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada