Previsió Meteorològica pel 25 i 26 de Gener de 2021

 

INICI DE SETMANA AMB CEL MÉS VARIABLE, MIGDIES MÉS FRESCOS I DILLUNS AMB ENTRADA BREU DE TRAMUNTANA

Dilluns 25 de Gener de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  5 i 7ºC


Estat del cel: Cel variable gran part del dia, de matinada i matí els núvols seran més prims, però a migdia i tarda n'arribaran de més gruixuts. A la tarda quedarà el cel mig ennuvolat i ja estarà així fins a la nit, fins i tot es pot arribar a escapar alguna gota. Ambient més fresc durant el dia.      
           
Vent: Entre ponent i garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia entrarà gregal fluix que anirà tombant a tramuntaneta. A mitja tarda la tramuntana s'enfortirà fins a moderada, de força 4/6 i es mantindrà fins a la nit amb algun cop de força 7.            
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a migdia i maror amb àrees de forta maror a partir de mitja tarda. Tràgul de gregal d'1m al vespre i nit.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tramuntana moderada a la tarda i vespre.    
  

  Tª Mar: 13,4ºC
 

 

Dimarts 25 de Gener de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre  4 i 6ºC


Estat del cel: Cel que seguirà variable tot el dia. Es mantindran els núvols prims fins a migdia, i altre cop a la tarda veurem nuvolades més importants. Ambient que es mantindrà fresc durant el dia. .       
           
Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/5. Al matí anirà mancant ràpidament fins quedar en calma a migdia. A la tarda girarà cap a garbí fluix. .            
       
Estat de la Mar: Maror de matinada baixant a marejol al matí i arrissada a la tarda. Tràgul de gregal de 0,5m de matinada i matí.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 13,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada