Previsió Meteorològica pel 8, 9 i 10 de Gener de 2021

SITUACIÓ DE TEMPORAL DE GREGAL EL CAP DE SETMANA, AMB FRED DE PLE HIVERN, I UN DISSABTE DE PLUJA I NEU A MITJA MUNTANYA. 

 

Divendres 8 de Gener de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre  1 i 3ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i fins a mig matí. Cap a migdia s'aclarirà i veurem moltes estones de sol. A mitja tarda tornaran a progressar els núvols de sud a nord i s'acabarà ennuvolat a partir del vespre. Es mantindrà l'ambient fred tot el dia, ja sense glaçades. .     
           
Vent: Provençal tot el dia, de força 3/4 fins a migdia, pujant a força 3/5 a partir de la tarda.            
       
Estat de la Mar: Maror tot el dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada tot el dia

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 14,0ºC
 

Dissabte 9 de Gener de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre  2 i 4ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, els núvols seran ben compactes i ens acompanyaran d'inici a final de la jornada. Esperem pluja a partir de mitja matinada, que pot ser més continuada al matí i migdia. Es mantindrà la pluja més intermitent fins al final del dia. Entre la matinada i matí pot arribar a nevar a les parts més altes del Montgrí i es pot veure algun floc pràcticament arran de mar. Ambient molt fred tot el dia i molt més humit.     
           
Vent: Provençal moderat de matinada, de força 3/5, que s'anirà reforçant al llarg del matí i migdia fins arribar a força 5/7 a migdia i tarda.            
       
Estat de la Mar:Forta Maror de matinada i matí, pujant a maregassa a migdia i amb alguna àrea de mar brava al vespre i nit. Tràgul de gregal a llevant entre 3 i 3,5m d'alçada a partir de migdia

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  Prohibit: Situació de temporal de gregal.    
  

  Tª Mar: 14,0ºC
 
 

Diumenge 10 de Gener de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre  2 i 4ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat des de la matinada fins a la tarda. Entre la matinada i matí encara tindrem estones de pluja feble. A migdia ha de parar i ja al final de la tarda i vespre fins i tot s'obrirà alguna clariana. Ambient que seguirà mot fred i humit gran part del dia     
           
Vent: Provençal fort de matinada i matí, de força 5/7. Anirà girant poc a poc a tramuntana, sobretot a migdia i tarda. Al final de la tarda la tramuntana serà moderada, de força 4/6 i al vespre i nit ja quedarà tramuntaneta de força 3/5.            
       
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí. A migdia baixarà a forta maror i es mantindrà fins al final del dia. Tràgul de gregal baixant dels 3m d'alçada de matinada als 2m a migdia i tarda.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Prohibit: Temporal de gregal a la baixa.    
  

  Tª Mar: 14,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada