Previsió Meteorològica pel 19, 20 i 21 de Febrer de 2021

NOU CANVI DE TEMPS DE CARA AL CAP DE SETMANA. FINS DISSABTE ENCARA VEUREM MOLTES ESTONES DE SOL, PERÒ DIUMENGE DIA DE NÚVOLS PLUJA DE FANG I MALA MAR.  

 

Divendres 19 de Febrer de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb núvols baixos espessos i fins i tot algun banc de boira a mar. A migdia s'aniran trencant els núvols i tindrem una tarda molt més assolellada. Ambient humit a primera hora. .       
           
Vent: Calmes de matinada, amb estones de terral molt fluix. A migdia entrarà xaloc de força 2/3, girant a mitjorn de força 3/4 a la tarda i fins la nit.
                  
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.  

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 12,9ºC
 

 

Dissabte 20 de Febrer de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, altre cop amb núvols baixos i algun banc de boira. A mig matí s'aclarirà i quedarà un cel serè fins a mitja tarda. Al vespre i nit tornaran a progressar núvols baixos de mar cap a terra fins quedar mig ennuvolat. Ambient que persistirà humit.         
           
Vent: Mitjorn fluix de matinada i matí, de força 2/·. A migdia i tarda pujarà a força 3/4. A la nit girarà ja cap a xaloc. .
                  
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a partir del vespre. Tràgul de xaloc de 0,5m al final del dia. .  

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 12,9ºC
 

 

Diumenge 21 de Febrer de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb núvols ben compactes que persistiran tota la jornada. Entre migdia i la nit tindrem algun plugim, que anirà carregat de fang. Mala visibilitat i ambient molt humit tot el dia.       
           
Vent: Xaloc moderat de matinada i matí, de força 3/5. A migdia pujarà a força 4/6 i a la tarda i nit bufarà llevant fort, de força 5/7.
                  
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror al matí i forta maror a migdia. A la tarda i vespre ja tindrem maregassa, amb tràgul de llevant que superarà els 2,5m d'alçada.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tràgul de llevant i temporal al final del dia.     
  

  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari