Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Febrer de 2021

 

 DILLUNS MARCAT PER SITUACIÓ DE TEMPORAL I PLUGES FEBLES DE FANG, DIMARTS JA MILLORARÀ

 

Dilluns 22 de Febrer de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, entre la matinada i migdia esperem pluja, en general feble i acompanyada de fang. A la tarda pot quedar alguna gotellada, però al vespre i nit ja no plourà. Ambient molt humit i carregat, amb pols en suspensió.         
           
Vent: Llevant fort de matinada i matí, de força 5/7 amb cops de força 8. A migdia anirà girant cap a xaloc i baixant d'intensitat, quedant de força 3/5 a la tarda i fins la nit.
                  
       
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia amb àrees de Mar Brava al matí i migdia. El tràgul de llevant superarà els 3m d'alçada.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Temporal de llevant .     
  

  Tª Mar: 12,9ºC
 

 

Dimarts 23 de Febrer de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, es mantindran els núvols baixos gairebé tota la jornada, amb algunes tímides ullades de sol a migdia. Esperem pluja entre la matinada i primera hora del matí, quan ja tendirà a remetre. Es mantindrà també l'ambient molt humit.        
           
Vent: Xaloc fluix a primera hora de la matinada, calmant al matí. A migdia i tarda tornarà el xaloc fluix, girant a mitjorn a la nit.
                  
       
Estat de la Mar:Forta Maror de matinada, baixant a maror a partir de migdia. Tràgul de llevant baixant de 2m a 1m d'alçada.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tràgul de llevant a primera hora.     
  

  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari