Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Novembre de 2021

 

ES PREPARA UN CANVI DE TEMPS, AMB UN DILLUNS ENCARA VARIABLE I RUIXATS DE BON MATÍ, PERÒ A L'ESPERA DE DIMARTS, QUAN ARRIBARÀ UNA BONA PLOGUDA AL FINAL DEL DIA. 

 

Dilluns 22 de Novembre de 2021


Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i més variable a partir de mig matí. De matinada i matí esperem ruixats, que aniran remetent . A migdia i tarda s'entreveuran ullades de sol i els núvols seran més prims. Ambient fresc tot el dia.

Vent:  Tramuntaneta de força 2/3 de matinada, girant a gregal al matí. A migdia i tarda dominarà el gregal fluix, de força 2/4.

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror al vespre i nit. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
 
 Tª Mar: 16,8ºC
 

Dimarts 21 de Novembre de 2021


Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols cada cop més abundants, a mig matí quedarà ennuvolat i el cel cobert ens acompanyarà fins al final del dia. Ja al vespre i nit esperem que comenci a ploure i a última hora del dia la pluja guanyarà intensitat. Ambient humit tot el dia, més fred a primera hora.

Vent:  Gregal fluix de matinada i moderat a matí i migdia. A la tarda anirà tombant cap a llevant moderat, de força 3/5 i força 4/6 a la nit.

Estat de la mar: Maror de matinada i matí, pujant a Forta Maror a migdia i tarda i maregassa a la nit. El tràgul de llevant anirà pujant al llarg de tot el dia, fins a superar els 2m al vespre.

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tràgul de llevant  que anirà pujant.
 
 
 Tª Mar: 16,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada