Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Novembre de 2021

 

OBRIM LES PORTES A UN EPISODI IMPORTANT DE PLUJA ENTRE AVUI A LA TARDA I DEMÀ A LA TARDA. EL MAR TAMBÉ ES REMENARÀ DE LLEVANT.

 

Dimarts 23 de Novembre de 2021


Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols cada cop més abundants, a mig matí quedarà ennuvolat i el cel cobert ens acompanyarà fins al final del dia. Ja al vespre i nit esperem que comenci a ploure i a última hora del dia la pluja guanyarà intensitat. Ambient humit tot el dia, més fred a primera hora.

Vent:  Gregal fluix de matinada i moderat a matí i migdia. A la tarda anirà tombant cap a llevant moderat, de força 3/5 i força 4/6 a la nit.

Estat de la mar: Maror de matinada i matí, pujant a Forta Maror a migdia i tarda i maregassa a la nit. El tràgul de llevant anirà pujant al llarg de tot el dia, fins a superar els 2m al vespre.

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tràgul de llevant  que anirà pujant.
 
 
 Tª Mar: 16,8ºC
 

Dimecres 24 de Novembre de 2021


Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb alguna tímida clariana al vespre i nit. Esperem pluja entre la matinada i migdia o primera hora de la tarda. En moments pot ser intensa i amb tempesta, sobretot a primera hora de la matinada i mig matí. A la tarda ha d'anar parant la pluja fins a desaparèixer al vespre. Ambient humit tot el dia

Vent:  Xaloc moderat entre la matinada i la tarda, de força 3/5, amb alguna estona de llevant. Al vespre pararà i entrarà tramuntaneta molt fluixa.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de llevant entre 2 i 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Temporalet de llevant.
 
 
 Tª Mar: 16,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada