Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de Març de 2022

 

Ja tenim aquí el canvi de temps promès. Primeres pluges avui nit, i el gruix de pluja i temporal el tindrem entre dissabte i diumenge. 

Divendres 11 de Març de 2022

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, cada com amb més núvols. Al matí quedarà ennuvolat i es mantindrà així fins a la nit. Ja cap a la nit pot començar a ploure de manera feble. Ambient molt més humit.

Vent:  Mitjorn moderat, de força 3/5 entre la matinada i migdia. A la tarda tendirà a girar a xaloc.    

Estat de la mar: Marejol fins a migdia i maror a la tarda. Tràgul de llevant de 1m d'alçada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte.
 
 
 Tª Mar: 13,3ºC
 

Dissabte 12 de Març de 2022

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una jornada grisa, humida i passada per aigua. Plourà gairebé tot el dia, de forma generosa i en alguns moments amb intensitat. La ploguda al final de la jornada pot ser considerable.

Vent:  Xaloc moderat de matinada i matí, de força 4/6. A migdia hi haurà un impàs de vents, per girar a llevant de força 4/6 a partir de la tarda i ja fins al final del dia.    

Estat de la mar: Forta maror de matinada, pujant ràpidament a maregassa al matí i Mar Brava a la tarda, amb temporal i onades que superaran els 3 a 4m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


Prohibit: Temporal de llevant.
 
 
 Tª Mar: 13,3ºC
 

Diumenge 13 de Març de 2022

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una altre jornada on no veurem pràcticament el sol i que es mantindrà molt humida. Plourà de matinada i matí, però la pluja anirà remetent fins aturar-se a migdia i tarda. A la tarda i vespre ja no ha de ploure, potser només s'escapi alguna gota.

Vent:  Llevant de força 3/5 de matinada, girant a xaloc al matí. A migdia el vent farà un gir cap a mitjorn, que ja es mantindrà a la tarda i vespre.    

Estat de la mar: Mar Brava de matinada i matí amb onades de fins a 4m. A mig matí anirà baixant i a migdia ja tindrem maregassa, amb tràgul de llevant que baixarà als 2,5m a la tarda i vespre.

Condicions per al bany i navegació: 


Prohibit: Temporal de llevant.
 
 
 Tª Mar: 13,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada