Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Març de 2022

Nou canvi de temps, amb ruixats entre la propera nit i matinada. Dimecres panorama més insegur, amb repetició de xàfecs al vespre. 

 

Dimarts 29 de Març de 2022

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel variable des de la matinada amb núvols prims i nuvolades que aniran a més. A partir de migdia tendirà a quedar més ennuvolat i a la tarda ja tindrem el cel totalment tapat. Al vespre i nit esperem ruixats.

Vent:  Garbí fluix de matinada, girant a xaloc a partir de migdia i llevant de força 3/4 a la tarda. Al vespre i nit girarà a gregal moderat.  

Estat de la mar: Marejol fins a migdia amb Maror a la tarda. Al vespre i nit pujarà a Forta Maror, amb tràgul de llevant de 1,5 a 2m

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tràgul de llevant  al final del dia
 
 
 Tª Mar: 12,1ºC
 

Dimecres 30 de Març de 2022

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí. De matinada encara esperem ruixats intermitents, que aniran desapareixent de bon matí. A migdia veurem ullades de sol i també nuvolades, que es tornaran a espessir a la tarda. Al vespre i nit tornarà a quedar el cel tapat i reapareixeran els ruixats.

Vent:  Gregal de força 3/5 de matinada, girant a provençal al matí i tramuntaneta a migdia. A la tarda quedarà fluix i variable de direcció. 

Estat de la mar:Forta Maror de matinada, baixant a maror a migdia i marejol a la tarda. Tràgul de gregal de 1,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tràgul de gregal a primera hora
 
 
 Tª Mar: 12,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada