Previsió Meteorològica pel 20 i 21 d'Abril de 2022

 

Avui arriba una situació de llevant i pluja a partir de migdia, s'allargarà fins demà dijous i anirà acompanyada de mala mar i tramuntana dijous.

Dimecres 20 d'Abril de 2022

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada i matí, però es taparà a mig matí i ja es mantindrà cobert la resta del dia. A partir de migdia o primera hora de la tarda començarà a ploure i ho pot fer amb més ganes i intensitat a partir de mitja tarda i vespre. La pluja es mantindrà fins a la nit. Ambient humit i més fred.

Vent:  Gregal fluix de matinada i matí, fins que a migdia giri més cap a llevant moderat de força 3/5. El llevant es mantindrà a la tarda i vespre i a la nit tornarà a girar a gregal.

Estat de la mar: Maror fins a migdia. A la tarda pujarà ràpidament a Forta Maror i ja al vespre i nit àrees de maregassa. Tràgul de llevant que pujarà de 1m al matí fins a 2,5m a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  precaució: El mar empitjorarà amb el pas de les hores.
 
 
 Tª Mar: 13,4ºC
 

Dijous 21 d'Abril de 2022

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una jornada que no veurem pas el sol. Entre la matinada i mig matí esperem pluja, a estones pot caure amb força, sobretot de bon matí. Ambient molt humit i més fred, amb sensació de fredor pel vent

Vent:  Gregal moderat de matinada, força 4/6. A partir del matí bufarà tramuntana, que es reforçarà fins a força 5/7 i ratxes de més de 70km/h. La tramuntana forta es mantindrà fins la tarda, quan començarà a afluixar i quedarà moderada al vespre i nit.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia. Tràgul de llevant entre els 3 i 2,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Prohibit: Tramuntana forta amb temporal de mar.
 
 
 Tª Mar: 13,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada