Previsió Meteorològica pel 21 i 22 d'Abril de 2022

 

Dijous ennuvolat, amb pluja fins a migd¡a i mala mar. Divendres canvi radical amb cel serè, garbí i temperatura cap amunt

 

Dijous 21 d'Abril de 2022

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, haurem d'esperar al final del vespre i la nit perquè els núvols comencin a marxar. Entre la matinada i inici de la tarda esperem pluja, però serà més intermitent i amb algun xàfec intens. Ambient molt humit i més fred, amb sensació de fredor pel vent

Vent:  Gregal moderat de matinada, força 4/6. A partir del matí bufarà tramuntana, que es reforçarà fins a força 5/7 i ratxes de més de 70km/h. La tramuntana forta es mantindrà fins la tarda, quan començarà a afluixar i quedarà moderada al vespre i nit.

Estat de la mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror al matí. Tràgul de gregal baixant de 2,5m a 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tràgul de gregal tot el dia.
 
 
 Tª Mar: 14,6ºC
 

Divendres 22 d'Abril de 2022

Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel que s'aclarirà ràpidament de matinada i al matí quedarà serè. Es mantindrà l'ambient ben assolellat fins al vespre, quan arribaran alguns núvols prims. Ambient força més càlid.

Vent:  Molt fluix de matinada i matí. A migdia tindrem una mica de xaloc, però ràpidament girarà a garbí i a la tarda tindrem garbí moderat, de força 4/6 que s'allargarà fins el vespre.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 14,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada