Previsió Meteorològica pel 20, 21 i 22 de Maig de 2022

 

Cap de setmana de calor intensa, de ple estiu i gens normal per les dates. Seguirem amb alguna boira marítima de matinada i matí. 
 
Divendres 20 de maig de 2022

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC

Tª Mínima:  Entre 14 i 16ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, amb el pas d'alguns núvols prims i encara algunes boires mar endins de matinada. Ambient molt càlid a migdia i tarda. Calitja abundant, pols en suspensió i visibilitat regular  

Vent:  Calmes de matinada amb garbí fluix al matí. A migdia el garbí s'enfortirà i bufarà moderat, amb força 4/6 i aguantarà tota la tarda.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia arran de costa , amb marejol mar endins a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,0ºC
 
 
Dissabte 21 de maig de 2022

Tª Màxima: Entre 33 i 35ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora amb alguns núvols prims i bancs de boira. Al matí s'aclarirà i la resta del dia dominarà el cel serè. Ambient molt càlid, especialment a la tarda i si ens arriba el garbí.  

Vent:  Variable de matinada amb entrada de llevant o gregal fluix de bon matí. A migdia entrarà xaloc però que en moment pot girar a garbí fins a mitja tarda. A mitja tarda girarà a gregal de força 2/4, per calmar després a la nit.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia arran de costa , amb marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,0ºC
 
Diumenge 22 de maig de 2022

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb alguns núvols prims a la tarda i també algun banc de boira marítima de matinada i matí. Ambient que continuarà molt càlid, sobretot si a la tarda ens torna a entrar garbí.   

Vent:  Llevant fluix de matinada que calmarà al matí. A migdia tindrem marinada de xaloc amb estones puntuals de garbí a primera hora de la tarda. Ja a mitja tarda entrarà gregal.

Estat de la mar: Arrissada tot fins a migdia amb marejol a la tarda

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 17,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada