Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Maig de 2022

Inici de setmana més fresc i amb canvis notables dimarts, amb temps insegur i algun ruixat. Deixem enrere l'episodi de calor. 

 
Dilluns 23 de maig de 2022

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb al pas d'alguns núvols i nuvolades. A mig matí i migdia el cel estarà més serè, però a la tarda tornaran a aparèixer algunes nuvolades  cap a l'interior i també alguns núvols prims de ponent a llevant.   

Vent:  Variable de matinada. A mig matí entrarà gregal de força 2/4, que a migdia bufarà amb força 3/5.Es mantindrà fins a mitja tarda i al vespre entrarà tramuntaneta.

Estat de la mar: Arrissada de matinada i marejol a partir de migdia. A la tarda tindrem alguna àrea de maror. Tràgul de gregal de 0,5m.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,5ºC
 
 
Dimarts 24 de maig de 2022

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera part del matí. A migdia podrem veure alguna clariana, però les nuvolades es mantindran, i a la tarda i ja fins la nit es tornarà a tapar per complet. Serà un dia insegur on es pot escapar algun ruixat en qualsevol moment del dia, més probables al matí i també al vespre i nit. Ambient clarament més fresc.   

Vent:  Tramuntaneta de força 2/4 entre la matinada i la tarda. Al vespre pujarà a força 3/5.

Estat de la mar: Maror tot el dia. Tràgul de gregal d'1m

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada