Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de setembre de 2022

 

Matins més assolellats i tardes amb nuvolades. Demà fins i tot amb algun ruixat i temperatura que anirà reculant poc a poc. 
 
Dijous 15 de setembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada, matí i fins a migdia. A la tarda apareixeren nuvolades, que s'aniran atansant des del interior fins la costa. Cap a zones interiors tindrem alguna gotellada. Al vespre ja tindrem un cel molt variable. No tanta xafogor com dies passats. 

Vent: Garbí fluix de matinada, calmant al matí. A migdia hi haurà marinada de xaloc de força 2/3, que s'allargarà a la tarda fins a calmar al vespr i nit.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 24,5ºC
 
 
Divendres 16 de setembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè a primera hora amb arribada de nuvolades al final del matí. A migdia els núvols creixeran amb força i a primera hora de la tarda ja tindrem el cel cobert. Al llareg de la tarda podem tenir algun ruixat o xàfec, però el gruix anirà del Montgrí cap al sud. Al vespre i nit ja tindrem clarianes. Ambient més fresc al final del dia. 

Vent: Terral fluix de matinada i matí. A migdia dominarà la marinada de xaloc i a la tarda vent molt variable de direcció. A ultima hora de la nit entrarà tramuntaneta.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada