Previsió Meteorològica pel 16, 17 i 18 de setembre de 2022

 

Canvi de temps per avui divendres, amb xàfecs a la tarda i inici de refrescada. Demà tindrem tramuntana, més reforçada al matí i diumenge una jornada molt més plàcida. 
 
Divendres 16 de setembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè a primera hora amb arribada de nuvolades al final del matí. A migdia els núvols creixeran amb força i a primera hora de la tarda ja tindrem el cel cobert. Al llarg de la tarda podem tenir algun ruixat o xàfec acompanyat de tempesta, però el gruix anirà del Montgrí cap al sud. Al vespre i nit ja pararà de ploure i restarà el cel variable. Ambient més fresc al final del dia. 

Vent: Terral fluix de matinada i matí. A migdia dominarà la marinada de xaloc i a la tarda vent molt variable de direcció. Garbí molt fluix arribada la nit.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 24,2ºC
 
 
Dissabte 17 de setembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb restes d'algunes nuvolades. S'aclarirà ràpidament al matí i només quedaran algunes senyals de tramuntana. A migdia i tarda el cel ja serà totalment serè i amb bona visibilitat. Ambient més fresc i menys humit.

Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6. Al matí i fins a migdia es reforçarà fins a força 5/7 i alguna ratxa propera als 70km/h. A la tarda la tramuntana anirà baixant d'intensitat, primer a força 4/6 i al vespre i nit a força 3/5, amb ratxes que al final del dia ja no passaran dels 50km/h.

Estat de la mar: Forta Maror fins a migdia. A la tarda baixarà a maror. Tràgul de gregal de 1 a 1,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana moderada.
 
 
 Tª Mar: 24,2ºC
 
 
Diumenge 18 de setembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols prims. Es mantindrà la bona visibilitat i farà més fresca de matinada i matí.

Vent: Tramuntaneta fins a mitja matinada, després anirà tombant cap a gregal fluix, de força 2/4 fins al final del matí. A migdia quedarà més variable i després ja migjorn molt fluix a la tarda.

Estat de la mar:  Marejol de matinada i matí, amb arrissada a la tarda. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada a primera hora.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 24,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada