Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Febrer de 2023

 

Cap de setmana de canvi de temps important a partir de diumenge. Dissabte amb núvols i 4 gotes que donarà pas a un diumenge de forta tramuntana i baixada important de temperatura
 
Divendres 24 de Febrer de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb alguna gotellada. A migdia veurem alguna clariana, però al vespre i nit es tornarà a tapat. Mantindrem l'ambient humit i poca amplitud de temperatura.  

Vent: Xaloc fluix de matinada i fins a migdia. A migdia girarà a gregal fluix, de força 2/3 fins a mitja tarda. A la nit calmarà.

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 13,7ºC
 
 
Dissabte 25 de Febrer de 2022
 

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una jornada on no veurem el sol. A partir de migdia i tarda poden caure 4 gotes o algun plugim. Ambient humit i fresc.  

Vent: Variable d ematinada i matí, amb estones de tramuntaneta a migdia, de força 1/3. A la tarda hi haurà estones de gregal fluix i a la nit tornarà a quedar variable. 

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 13,7ºC
 
 
Diumenge 26 de Febrer de 2022
 

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, encara amb restes d enúvols. Encara es pot escapar alguna gota. Al matí s'aclarirà i a migdia tindrem un cel més serè. Es començaran a veure senyals de tramuntana i a la tarda aniran progressant nuvolades de nord a sud. Quedarà el cel variable fins a la nit. Entre la tarda i vespre es pot presnetar algun ruixat que passarà molt ràpìd. Ambient més fred, sobretot a partir de la tarda, quan la temperatura caurà ràpidament.  

Vent: Variable de matinada, amb mestral fluix a primera hora del matí. A partir de migdia entrarà tramuntana moderada, de força 4/6, però s'enfortirà ràpidament a la tarda i bufarà molt forta fins la nit, de força 7/9 i ratxes que poden superar els 90km/h.

Estat de la mar: Marejol a primera hora, pujant ràpidament a maror a migdia i a maregassa a la tarda, amb tràgul de gregal que superarà els 2m al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 

Prohibit: Entrada sobtada i forta de tramuntana a partir de migdia
 
 
 Tª Mar: 13,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada