Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Febrer de 2023

 

Llevantada intensa, amb vent fort, mala mar i pluja. Avui el temporal marítim serà moilt important, demà anirà a la baixa amb el pas de les hores. 

 
Dimarts  7 de Febrer de 2022
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una jornada gris i freda. Esperem pluja a partir del matí i que pot ser continuada i abundant fins a mitja tarda. A partir del vespre ha d'anar remetent. Ambient molt humit tot el dia i mala visibilitat.  

Vent: Gregal moderat de matinada, de força 4/6. A partir del matí girarà a llevant molt fort, de força 7/9 amb ratxes que es poden superar 80km/h. El llevant s'ha de mantenir la resta del dia, però mancarà d'intensitat a partir de mitja tarda.

Estat de la mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal de llevant molt important. Les onades podrán superar els 5 o 6m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Prohibit: Temporal de llevant molt important tot el dia.
 
 
 Tª Mar: 13,4ºC
 
Dimecres  8 de Febrer de 2022
 

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat pràcticament tot el dia, només alguna clariana a mitja tarda i vespre. Entre la matinada i migdia encara podem tenir plugims. A la tarda i vespre ja no ha de ploure. Ambient humit tot el dia i fred.   

Vent: Llevant moiderat de matinada i fins a migdia, de força 4/6. A la tarda anirà girant a gregal.

Estat de la mar: Mar Brava tot el dia. Continuarà el temporal de llevant però anirà baixant d'alçada progressivament. Les onades a primera hora encara superaran els 4 a 5m, baixant fins els 3 a 4m a partir de la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 

Prohibit: Temporal de llevant.
 
 
 Tª Mar: 13,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada