Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de Març de 2023

 

Cap de setmana molt assolellat, però amb contrast important de temperatura entre la matinada i migdia. A primera hora l'ambient serà de ple hivern. 
 
 
Divendres 3 de Març de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb restes de núvols. Al matí s'anirà aclarint i a partir de migdia ja tindrem un cel totalment serè. Al centre del dia es recuperarà una mica la temperatura, però es mantindrà el fred a primera hora.   

Vent:    Mestral fluix de matinada amb estones de tramuntaneta entre el matí i la tarda, de força 2/4. Al vespre i nit calmarà. 

Estat de la mar: Marejol, amb tràgul de gregal d'1m a 0,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 13,2ºC
 
 
Dissabte 4 de Març de 2022
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb algun núvol prim a primera hora. Ambient contrastat, amb fred de matinada, però més bonança a migdia i tarda. Bona visibilitat tot el dia.   

Vent:    Mestral fluix de matinada amb estones de calma de bon matí. A mig matí i fins a migdia tindrem estones de tramuntaneta i al vespre ja calmarà

Estat de la mar: Marejol tot el dia

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 13,2ºC
 
 
Diumenge 5 de Març de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada sense núvols. Ambient contrastat entre el dia i la nit. A migdia la temperatura serà ben agradable.   

Vent: Calma de matinada i matí. A migdia i tarda hi haurà xaloc fluix, que després girarà a garbí. Al vespre i nit calmarà. 

Estat de la mar: Arrissada tot el dia

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 13,2ºC
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada