Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Març de 2023

 

Els propers dies ensumarem la primavera. A migdia pujarà de forma clara la temperatura i a la matinada no farà tanta fred. Domini del cel clar, amb núvolade si núvols prims passatgers. 
 
Dimarts 7 de Març de 2022
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel més serè de matinada, però amb núvols prims que aniran passant. A migdia i tarda quedarà el cel més variable, amb nuvolades que ens creuaran de nord a sud. A la nit tornarà a quedar serè.   

Vent: Calma de matinada i matí. A migdia tindrem vent molt variable, amb estones de garbí i altres de vent de mar. Ja a la tarda girarà tramuntana moderada, de força 4/6.

Estat de la mar: Arrissada a primera hora, però maror a partir de migdia i tarda, amb tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 12,9ºC
 
Dimecres 8 de Març de 2022
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, només amb el pas de núvols prims que no seran gaire espessos. Pujada clara de la temperatura a migdia, amb ambient primaveral.    

Vent: Garbí fluix de matinada, calmant al matí. A migdia tindrem estones d event de mar, però després canviarà a garbí i ja es mantindrà tota la tarda. 

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada