Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Juny de 2023

 
Seguim amb situació de sud i temperatura força alta. Cel variable, amb núvols que aniran circulant de sud a nord i amb la propera matinada de cel més ennuvolat. 
 
 
Dijous 8 de Juny de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel  variable, amb núvols prims tot el dia, que deixaran el sol esmorteït. A partir de migdia i tarda, progressaran núvols més compactes de sud cap a nord i acabaran per deixar un cel més tapat al final del dia. Malgrat això, ambient càlid tota la jornada, amb pujada clara de la temperatura.      

Vent: Migjorn tot el dia, serà fluix de matinada, però moderat entre mig matí i el vespre, amb ratxes que e spoden atansar als 50km/h

Estat de la mar: Arrissada arran de costa però marejol mar endins

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 19,9ºC
 
 
Divendres 9 de Juny de 2023
 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel  ennuvolat de matinada i primera hora del matí. De matinada pot caure alguna gotellada o ruixat curt. A partir de mig matí s'anirà aclarint i a migdia i tarda ha de dominar el cel serè. Al vespre i nit tornaran a arribar núvols prims. Ambient càlid tot el dia.      

Vent:Garbí tot el dia. Fluix de matinada i moderat a partir d emig matí, de força 3/5. Aguantarà tota la tarda fins el vespre. A la nit quedarà el vent variable.

Estat de la mar: Arrissada arran de costa però marejol mar endins

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 19,9ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada