Previsió Meteorològica pel 30 de Juny, 1 i 2 de Juliol de 2023

 

Avui no acabarà de fer net i aquesta tarda i vespre podem tenir altre cop tempesta. El cap de setmana serà molt més plàcid, només amb alguns núvols a primera i ultima hora i calor molt moderada
 
Divendres 30 de Juny de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb pluja a primera hora. Al matí s'aniran enretirant els núvols i quedarà un cel més variable fins a migdia i primera hora de la tarda. A la tarda tornaran a crèixer nuvolades fins que a partir de mitja tarda i vespre acabi espetegant algun xàfec o tempesta. Ambient més fresc tot el dia.              

Vent: Vent molt variable de matinada, amb estones de mestral i tramuntaneta de força 3/4 fins a migdia. A la tarda tindrem estones de xaloc, però al final tornarà a quedar vent molt fluix i variable .

Estat de la mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 23,5ºC
 
Dissabte 1 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb restes d enuvolades. A mig matí i migdia tindrem el cel molt més clar, només amb alguns núvols prims. A mitja tarda tornarem a veure alguna nuvolada poc important. La calor punxarà i tindrem una temperatura prou agradable tot el dia.            

Vent: Mestral molt fluix a primera hora de la matinada, a migdia quedarà variable i a la tarda marinada fluixa de xaloc, per calmar ja al vespre i nit.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 23,5ºC
 
Diumenge 2 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora, amb alguns núvols. Des del matí fins a mitja tarda quedarà el cel serè i un dia molt assolellat. Al final d ela tarda i vespre tornarem a veure algunes nuvolades, que mig taparan el cel. Seguirà un ambient més fresc, amb calor molt moderada           

Vent:Vent variable de matinada i matí, amb grans estones de calma. A partir de migdia doominarà la marinada fluixa de xaloc, per girar a garbí a mitja tarda.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 23,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada