Previsió Meteorològica pel 15, 16 i 17 setembre de 2023

 

Canvi de temps a la vista, amb un episodi de pluja i tempestes a partir d'avui al vespre i la propera matinada. Serà breu i tant dissabte com diumenge s'aclarirà, farà calor i ja no esperem pluja. 
 
Divendres 15 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí. A migdia aniran progressant nuvolades de sud a nord i a la tarda ja tindrem el cel cobert. Es mantindrà el cel ennuvolat fins a la nit. Entre mitja tarda i nit ja podem tenir algun xàfec passatger. Ambient càlid i xafogós tot el dia.              

Vent: Calma de matinada, amb marinada de llevant a xaloc a migdia. El xaloc es mantindrà fins al final del dia, de força 2/3·

Estat de la mar: Arrissada fins al matí i marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 22,3ºC
 
 
Dissabte 16 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí. De matinada arribaran tempestes, de sud a nord que poden ser intenses i deixar força aigua en poca estona. Al matí ha de deixar de ploure i no hi ha de tornar en tot el dia. Es mantindrà el cel variable la resta d ela jornada, amb presència d'alguns núvols baixos i també estones de sol. Ambient xafogós i humit tot el dia.              

Vent: Xaloc fluix de matinada amb vent variable al matí. A la tarda dominarà el migjorn molt fluix·

Estat de la mar: Marejol de matinada i matí amb maror a partir del migdia. Tràgul de llevant d'1m d'alçada a partir de migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 22,3ºC
 
 
Diumenge 17 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, amb alguns núvols baixos de matinada i atí i núvols alts que persistiran tot el dia. A migdia i tarda es veuran moltes més estones de sol. Continuarà l'ambient càlid, humit i xafogós tot el dia.              

Vent: Gregal fluix de matinada que girarà a llevant d ebon matí. Es mantindrà el llevant fins passat el migdia, quan girarà a xaloc fluix. ·

Estat de la mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul d ellevant entre 1,5 i 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Precaució: Tràgul de llevant tot el dia
 
 Tª Mar: 22,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada