Previsió Meteorològica pel 22, 23 i 24 setembre de 2023

 

Canvi de temps per avui, amb xàfecs i algun grop de tarda. Demà i diumenge cel net i clar, amb ambient fred a primera hora del mati. Una mica de tramuntaneta demà dissabte. 
 
 
Divendres 22 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvols més compactes de matinada i barreja de nuvolades i clarianes des del matí fins al vespre. De matinada pot fer alguna gotellada i ja al final de la tarda, algun xàfec acompanyat de grop i tempesta. Ambient més fresc tot el dia.             

Vent: Vent molt variable a primera hora, amb mestralet fluix. A migdia i tarda hi haurà marinada que passarà de gregal a xaloc, per tornar a quedar variable al final del dia.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 21,9ºC
 
 
Dissabte 23 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada molt transparent i de bona visibilitat. A migdia i tarda hi hauran algunes senyals de tramuntana cap al nord. Ambient fred a primera hora del matí.            

Vent:Vent variable de matinada i matí, amb estones de mestralet fluix. A migdia i ja fins a l anit tindrem tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 21,9ºC
 
 
Diumenge 24 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada on serà difícil veure algun núvol. Molt bona visibilitat i seguirà l'ambient força fresc a primera hora..             

Vent: Mestral fluix de matinada amb calmes al matí. A migdia bufarà marinada de gregal que anirà girant a llevant i xaloc mentre avanci la tarda.

Estat de la mar: Marejol fins la tarda i arrissada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 21,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada