Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Gener de 2024

 

Núvols abundants i ambient de ple hivern. La pluja arribarà  a partir de la tarda i es mantindrà gran part de demà dijous
 
Dimecres 10 de Gener de 2024
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb núvols cada cop més compactes. Al final del matí i migdia ja quedarà el cel completament tapat i es mantindrà així fins la nit. A primera hora de la tarda ja podem tenir algun ruixat feble, i serà ja a la nit quan la pluja es faci més continuada. Ambient fred i humit, de ple hivern.              

Vent:Vent molt fluix o en calma de matinada. A partir d emigdia entrarà mitjorn de força 2/3 que anirà girant a xaloc a mitja tarda i vespre. A darrera hora d ela nit girarà a tramuntaneta de força 3/4.

Estat de la mar: Marejol entre la matinada i migdia. A la tarda pujarà a Maror i a la nit tindrem Forta Maror, amb tràgul de llevant d'1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Precaució: Tràgul de llevant pujant al vespre i nit.
 
 Tª Mar: 13,2ºC
 
Dijous 11 de Gener de 2024
 

Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat pràcticament tot el dia, només amb alguna primera clariana cap al vespre i nit. De matinada i matí esperem pluja força continuada però sense grans intensitats. A mig matí anirà escampant i només es mantindrà alguna gotellada fins a migdia. Ambient fred i humit tot el dia.              

Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada, de força 4/6 que es mantindrà fins a la tarda. Al vespre la tramuntana anirà mancant fins a força 2/4 fins a desaparèixer a la nit

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul d ellevant entre 2,5 i 3m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Prohibit: Tràgul de llevantconsiderable
 
 Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada