Previsió Meteorològica pel 9 i 10 de Gener de 2024

 

Avui veurem més núvols a partir del vespre, senyal del canvi que arriba demà. Dimecres d ecel ennuvolat i pluja  a partir de la tarda. Es mantindrà l'ambient de ple hivern
 
Dimarts 9 de Gener de 2024
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre -1 i 1ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb núvols prims a primera i darrera hora de la jornada. Ambient de ple hivern, amb glaçada de matinada i matí.              

Vent:Vent molt fluix o en calma de matinada i matí, amb un xic de vent de mar a migdia i tarda

Estat de la mar: Marjol tot el dia. Tràgul de gregal de 0,5m de matinada i matí

Condicions per al bany i navegació:

  Apte.
 
 Tª Mar: 13,8ºC
 
 
Dimecres 10 de Gener de 2024
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb núvols cada cop més compactes. Al final del matí i migdia ja quedarà el cel completament tapat i es mantindrà així fins la nit. A primera hora de la tarda ja podem tenir algun ruixat feble, i serà ja a la nit quan la pluja es faci més continuada. Ambient fred i humit, de ple hivern.              

Vent:Vent molt fluix o en calma de matinada. A partir d emigdia entrarà mitjorn de força 2/3 que anirà girant a xaloc a mitja tarda i vespre. A darrera hora d ela nit girarà a tramuntaneta de força 3/4.

Estat de la mar: Marejol entre la matinada i migdia. A la tarda pujarà a Maror i a la nit tindrem Forta Maror, amb tràgul de llevant d'1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Precaució: Tràgul de llevant pujant al vespre i nit.
 
 Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada