Previsió Meteorològica pel 17 i 18 d'octubre

 

Girem cap a un panorama molt més insegur. Avui amb xàfecs i trons a migdia i tarda, una situació que es mantindrà per demà amb ruixades entre la matinada i la tarda.  
 
 
Dijous 17 d'octubre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, a primera hora amb nuvolades que circularan de sud a nord i també núvols alts. A partir del final del matí i migdia amb núvols més compactes, que deixaran xàfecs acompanyats de trons entre migdia i tarda. Es mantindrà el cel molt variable fins la nit, quan es poden repetir els ruixats. Ambient molt humit tot el dia.

Vent: Vent variable de matinada, amb xaloc fluix a partir de mig matí i migdia. A la tarda i vespre quedarà vent molt més variable, amb entrada de gregal al vespre.

Estat de la mar: Maror tot el dia.Tràgul de llevant d'1m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

  Apte

 Tª Mar: 18,8ºC
 
 
Divendres 18 d'octubre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 27 i 19ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat gran part de la matinada i matí, amb números de xàfecs intermitents. Les nuvolades no acabaran de marxar en tot el dia, i a migdia i primera hora de la tarda podem tenir algun grop amb llamps i trons. Ja a mitja tarda i sobretot al vespre i nit s'anirà aclarint. Ambient clarament més fresc tot el dia. 

Vent: Calmes a primera hora amb xaloc fluix a partir de migdia. Al vespre i nit tornarà a calmar

Estat de la mar: Marejol tot el dia.Tràgul d ellevant d'1m a 0,5m de matinada i matí.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte

 Tª Mar: 18,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada