Previsió Meteorològica pel 2 i 3 d'octubre

 

Canvi de temps a la vista amb pluja que arribarà al vespre i continuarà de matinada. Demà, però, la tramuntana farà neteja molt ràpid. 
 
Dimecres 2 d'octubre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols baixos i nuvolades que aniran agafant empenta. A migdia ja tindrem el cel més tapat i a mitja tarda els núvols acabaramn per tapar del tot el cel. A partir de la nit esperem les primeres pluges, que ja s'allargaran de matinada. Ambient més fresc i humit tot el dia.

Vent: Calma de matinada amb entrada de gregal a partir de mig matí. A migdia bufarà gregal de força 2/4 amb alguna estona de llevant, situació que ja s'allargarà fins a la nit.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte

 Tª Mar: 21,1ºC
 
Dijous 3 d'octubre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 14 i 16ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat a primera hora de la matinada, amb pluja que serà moderada a estones. A darrera hora i de bon matí els núvols marxaran ràpidament empesos per la tramuntana. Quedarà un dia de cel clar, bona visibilitat i amb senyals de tramuntana. Ambient més fred tot el dia.

Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, de força 6/8 que es mantindrà fins a migdia i tarda. Les ratxes poden superar els 80km/h entre matí i migdia. A mitja tarda començarà  afluixar. 

Estat de la mar: Forta Maror tot el dia, amb àrees de maregassa. Tràgul d egregal de més de 2m.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta tot el dia

 Tª Mar: 21,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada