Previsió Meteorològica pel 25 i 26 d'Agost

Dissabte 25 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 29 i 31ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia. De mati dominaran els núvols alts i mitjos, mentre que a partir de mig matí i migdia sovintejaran les nuvolades, cada cop més groixudes. Durant la tarda i vespre es possible que s'escapi algun ruixat o tamborinada, acompanyada de 4 trons, típics ruixats de final d'estiu. Final de l'onada de calor, refrescarà.  
 
Vent:  Calmes de matinada i primera hora del matí , amb estones de llevantet o gregal fluix, de força 2/3. A partir de mitja tarda entrarà tramuntana, primer de força 3/4, pujant cap a força 4/6 amb algun cop de força 7 durant el vespre i nit. 

 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant el matí, per la tarda pujarà ràpidament a maror i àrees de forta maror al final de la nit. Mar de fons de gregal, pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:  
  

 
  Precaució: tramuntana a partir de la tarda.


Tª Mar: 26,1ºC


Diumenge 26 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 20ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols mitjos que tendiràn a trencar-se ràpidament i deixar pas a una tarda molt més assolellada. Només veurem algun nuvolada de tarda cap al interior. Temperatures a la baixa amb un ambient molt més comfortable.
 
Vent: Tramuntana de força 5/7 durant la matinada, baixant a força 4/6 durant el matí i desapareixent ràpidament de cara al migdia, quan girarà a gregal o llevant de força 3/4. A ultimes hores de la nit tornarà a entrar tramuntaneta o terral reforçat

 Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror de matinada i primera hora del matí. Al llarg del dia baixarà a marejol amb àrees de maror. Mar de fons de gregal de 1 m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:  
  

 
  Precaució: Tramuntana moderada a forta durant la matinada i matí, tràgul de gregal.


Tª Mar: 26,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada