Previsió Meteorològica pel 30 i 31 d'Agost

Dijous 30 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel cobert des de primera hora de la matinada fins a mitja tarda, quan l'entrada de la tramuntana farà que s'obri alguna clariana, encara que les nuvolades seguiran dominant la situació. Entre mig matí i mitja tarda esperem que pugui caure algun ruixat de curta durada i acompanyat de 4 trons. Tot plegat, molt passatger, degut a l'entrada sobtada de tramuntana. Temperatures clarament a la baixa.  
        
Vent: Tramuntaneta o provençal de matinada i matí, de força 3/4, el qual s'anirà enfortint amb el pas de les hores. Així a mitja tarda ja tindrem tramuntana força 5/7 i a partir del vespre i nit entrarà amb ràbia, amb força 6/8 i cops superiors als 70 o 80km/h. 
 
 Estat de la Mar: Marejol a maror de matinada i fins a migdia, maror a Forta maror a partir de la tarda i Forta Maror ja de nit. Mar de fons de gregal , pujant del metre als 2m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Precaució: Entrada de tramuntana, reforçant-se durant tot el dia. 

Tª Mar: 24,5ºC


Divendres 31 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvols alts i mitjos abundants que en mica en mica s'aniran trencant per acció de la forta tramuntana. A partir de mig matí i durant la resta del dia dominarà el cel serè i ben blau , només amb nuvols de vents o retenció a les muntanyes. Ambient més fresc i molt ventat.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta tota la jornada, sobretot de matinada i a partir de la tarda i vespre quan
bufarà de força 6/8 amb cops de força 9 i ratxes superiors als 80km/h. Entre migdia i mitja tarda bufarà més amestraleda i de força 5/7.
 
 Estat de la Mar: Forta maror tot el dia, amb àrees de maregassa a ultima hora de la tarda i vespre. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada, pujant a 2,5m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada