Previsió Meteorològica pel 24 i 25 d'Agost


Divendres 24 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre 23 i 25ºC

Estat del cel: Matí amb algun estrat o nuvol baix , però domini del cel serè i l'ambient xafogós.De tarda apareixeran nuvolades al Pirineu i ponent més groixudes que dies anteriors al mateix que arribaran bandes de nuvols alts i mitjos per ponent de cara a la tarda i vespre. Ultims compassos de l'Onada de calor, mala visibilitat amb calitja.
        
Vent: Garbí fluix de matinada i matí, amb estones de calma. Gir a marinada  molt feble de mitjorn  a garbi durant la tarda, de força 2/4.
 
 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant la tarda.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 26,1ºC


Dissabte 25 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia. De mati dominaran els núvols alts i mitjos, mentre que a partir de mig matí i migdia sovintejaran les nuvolades, cada cop més groixudes. Durant la tarda i vespre es possible que s'escapi algun ruixat o tamborinada, acompanyada de 4 trons, típics ruixats de final d'estiu. Final de l'onada de calor, refrescarà.  
 
Vent:  Calmes de matinada i primera hora del matí , amb estones d ellevantet o gregal fluix, de força 2/3. A partir de mitja tarda entrarà tramuntana, primer de força 3/4, pujant cap a força 4/6 amb algun cop de força 7 durant el vespre i nit. 

 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant el matí, per la tarda pujarà ràpidament a maror i àrees de forta maror al final de la nit. Mar de fons de gregal, pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:  
  

 
  Precaució: tramuntana a partir de la tarda.


Tª Mar: 26,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada