Previsió Meteorològica pel 11 i 12 d'Octubre

Dijous 11 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel cobert durant bona part de la jornada. De matinada el cel estarà completament tapat, amb possibilitat d'algun ruixat o fins i tot alguna tronada de moderada a feble intensitat. A partir de mig matí es poden obrir força clarianes, però de cara a migdia i tarda les nuvolades tornaran a agafar empenta i taparan del tot el cel. A mitja tarda, vespre i nit tornaran els xàfecs acompanyats de tempesta i moderada intensitat. Ambient més fresc, soretot quan descarregui.  
        
Vent: Vent fluix i molt variable de direcció durant tot el dia. A partir de migdia pot entrar una mica de xaloc a llevant de força 1/3.
 
Estat de la Mar: Calmes de matinada i matí amb arrissada i alguna àrea de marejol a partir de migdia.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Divendres 12 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, matí i fins al migdia. De matinada i primera hora del matí hi ha la possibilitat que descarreguin xàfecs o ruixats  moderats, fins i tot acompanyats d'algun tro.  A partir de migdia i durant la tarda s'obriràn forces clarianes i veurem moltes ullades de sol. Ambient més fresc i alhora més net, sobretot després que entri la tramuntana.  
        
Vent: Tramuntaneta o mestralet de matinada, de força 2/4, reforçant-se fins a força 4/5 durant el matí i mantenint-se així la resta del dia.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí i maror a partir de migdia i durant la tarda. Mar de fons de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada