Previsió Meteorològica pel l'1 i 2 de Novembre

Dijous 1 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel encara tapat a primera hora de la matinada, quan no descartem que s'escapi alguna gotellada residual. Cel variable a partir de bon matí amb tendència a asserenar-se ràpidament. Gaudirem d'un migdia i tarda molt assolellats, només amb alguna petita nuvolada cap a muntanya. Ambient menys humit i més suau de dies.
        
Vent: Tramuntana moderada, de força 4/6 a primera hora de la matinada, baixant ràpidament d'intensitat i encalmant a partir del matí. La resta del dia el vent serà fluix i variable de direcció, amb xaloc de força 1/3 a partir d emigdia. 
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror durant el matí i a Maror amb àrees de marejol a partr de migdia. El tràgul de llevant serà destacable de matinada, però anira baixant progressivament al llarg del dia, dels 3m d'alçada fins no més d'un metre al vespre i nit.   


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
Precaució: Temporal  de levant de matinada, baixant progressivament al llarg del dia. Estones de mar creuada de matinada i matí. 
 

Tª Mar: 18,5ºC

Divendres 2 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel:  Cel bàsicament serè durant tot el dia, amb el pas de bandes de núvols alts i prims del tot anecdòtiques. A ultima hora del dia si que veurem arribar més núvols alts per l'oest. Ambient fresc a primera hora del matí, però suau a migdia.    
        
Vent: Terral o garbinet fluix de matinada i matí. A partir de migdia, quedarà variable de direcció amb estones de xaloc fluix. 
 
Estat de la Mar: Arrissada amb alguna àrea de marejol durant la tarda.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada