Previsió Meteorològica pel 27 i 28 d'Octubre

Dissabte 27 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel:  Cel força tapat de matinada i fins a mig matí, amb possibilitat que s'escapi algun ruixat feble a moderat, amb tendència a marxar ràpidament mar endins. A partir de mig matí i migdia, l'entrada violenta de la tramuntana farà que s'aclareixi el cel ràpidament, quedant només núvols de vent enganxats a les muntanyes. Baixada acusada de les temperatures, amb mínima que es donarà al final del dia. Ambient fred i molt ventat.   
        
Vent: Terral o garbinet fluix a primera hora de la matinada. A partir de primera hora del matí entrarà tramuntana de força 4/5, la qual pujarà ràpidament d'intensitat cap a migdia. A partir de migdia i ja durant la tarda i vespre es girarà gropada encesa de tramuntana, de força 9/10 i ratxes que poden superar fàcilment els 100km/h.  
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror durant el matí. A partir de migdia la situació es complicarà de valent, amb Forta Maror i Maregassa generalitzada a partir de mitja tarda i vespre. Mar de fons de gregal, pujant del mig metre fins els 2,5m al final de la jornada. 


Condicions per al bany i la navegació:  
 
   
Prohibit: Temporal  sobtat de Tramuntana a partir de migdia 
 
  

Tª Mar: 18,5ºC
Diumenge 28 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel:  Cel serè durant tot el dia, només amb núvols de vent enganxats a les muntanyes i el pas d'alguna banda de núvols mitjos durant la matinada i primera hora del matí. Visibilitat excel·lent i ambient fred i molt ventat, el descens de temperatura es consolidarà.   
        
Vent: Tramuntana violenta o gropada encesa, bufant a força 9/10, de matinada i fins a migdia. A partir de la tarda pot baixar d'intensitat cap a força 7/8, bufant un xic més amestralada. Durant la matinada i matí, les ratxes superaran fàcilment els 100km/h.  
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb àrees de Mar Brava fora la protecció del Golf. Tràgul de gregal d'entre 2,5 i 3m d'alçada. A mar obert, les onades poden superar els 4m.  


Condicions per al bany i la navegació:  
 
   
Prohibit: Temporal   de Tramuntana.  
   


Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada