Previsió Meteorològica pel 30 i 31 d'Octubre

Dimarts 30 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel:  Cel serè a primera hora de la matinada, però s'anirà tapant amb el pas de les hores i durant el matí ja tindrem el cel cobert de núvols alts i mitjos. A partir de migdia els núvols es faran més compactes i espessos i ja durant la tarda, vespre i nit arribaran les primeres pluges. A última hora poden caure amb moderada intensitat. Ambient més suau, però també més humit.   
        
Vent: Mitjorn a xaloc fluix de matinada. A partir del matí s'anirà imposant el xaloc i llevant, pujant d'intensitat mica en mica i assolint força 4/5 amb cops de força 6 a ultima hora del vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, augmentant a maror a partir de migdia. El tràgul de llevant s'anirà imposant mica en mica, i a ultima hora del dia ja arribarà al metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 
Tª Mar: 18,5ºC

Dimecres 31 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant tot el dia. De matinada i fins a mig matí o migdia esperem pluja continuada i abundant, la qual pot anar acompanyada de tempesta i forta intensitat en moments puntuals. Durant la tarda i vespre la pluja tendirà a baixar d'intensitat i amb grans moments de pausa al vespre, per acabar desapareixent a ultima hora d ela nit.  
        
Vent: Llevant moderat a fort, de força 4/6 amb cops de força 7 de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí anirà girant progressivament a gregal i després provençal de força 5/7 amb cops de força 8 entre migdia i el vespre. 
 
Estat de la Mar: La situació a mar es complicarà ràpidament amb Forta Maror, pujant a Maregassa a partir de primera hora del matí i mantenint-se la resta de la jornada. La mar de fons de llevant a gregal anirà en augment, amb onades que passaran del metre i mig als tres o quatre metres d'alçada a partir de mig matí i migdia.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Prohibit: Temporal de llevant, girant a gregal a partir de migdia.   
 
Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada