Previsió Meteorològica pel 19 i 20 d'Octubre

Divendres 19 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel cobert tot el dia. Durant tota la jornada esperem pluges de moderada a forta intensitat, sobretot a partir de mig matí i migdia. Cauràn en forma de xàfecs aïllats a primera hora i de forma més continuada durant la segona meitat del dia i les quantitats acumulades poden ser destacables al final del dia. Ambient suau però molt humit.
        
Vent:  Xaloc moderat a fort, de força 5/7 durant tot el dia.
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb àrees de Mar Brava. La situació a mar serà de temporal de llevant, amb onades que poden superar els 3m arran de costa i els 3,5 o 4m mar endins.  

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  

 
Prohibit: Situació de temporal de mar.  
   

Tª Mar: 19,4ºC

Dissabte 20 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel cobert tot el dia, potser entre mig matí i migdia arribem a veure alguna tímida clariana, però es tornarà a tapar ràpidament. Esperem pluges durant la matinada i primera hora del matí, que
després d'una pausa al centre del dia, es tornaran a presentar a mitja tarda o vespre. Les pluges cauràn en forma de xàfec moderat i intens i a ultima hora del dia no es descarta que vagin acompanyades de tempesta. 
        
Vent:  Xaloc moderat a fort, de força 5/7 de matinada i matí, girant a llevant de força 4/6 a partir de migdia.
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb alguna àrea de Mar Brava de matinada i primera hora del matí. Temporal de mar amb onades d'entre 2,5 i 3m arran de costa i més de 3,5m mar endins. 

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  

 
Prohibit: Situació de temporal de mar.  
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada