Previsió Meteorològica pel 29 i 30 d'Octubre

Dilluns 28 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel:  Cel serè durant tot el dia, amb una visibilitat encara excel·lent. A darrera hora del dia veurem alguna franja de núvols alts, arribar de sud a nord. Ambient fred de bon matí, de ple hivern.
        
Vent: Tramuntana forta a moderada de matinada, baixant de força 7/9 a força 5/7 a mitja matinada i a força 4/6 a primera hora del matí. A partir de migdia pararà en sec la tramuntana i s'imposarà mitjorn de força 3/4.
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a forta maror durant el matí i a maror a partir de migdia. A darrera hora del dia, la mar ja millorarà molt i no passarem de marejol. El tràgul de gregal encara serà molt destacable de matinada, amb onades entre  els 2,5 i 3m d'alçada. Durant el transcurs del dia anirà baixant d'alçada, fins arribar al metre d'alçada de cara a la tarda i al mig metre a la nit.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
Precaució: Temporal  de tramuntana a la baixa durant tot el dia.  
 

Tª Mar: 18,5ºC

Dimarts 29 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel:  Cel serè a primera hora de la matinada, però s'anirà tapant amb el pas de les hores i durant el matí ja tindrem el cel cobert de núvols alts i mitjos. A partir de migdia els núvols es faran més compactes i espessos i ja durant la tarda, vespre i nit arribaran les primeres pluges. A última hora poden caure amb moderada intensitat. Ambient més suau, però també més humit.   
        
Vent: Mitjorn a xaloc fluix de matinada. A partir del matí s'anirà imposant el xaloc i llevant, pujant d'intensitat mica en mica i assolint força 4/5 amb cops de força 6 a ultima hora del vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, augmentant a maror a partir de migdia. El tràgul de llevant s'anirà imposant mica en mica, i a ultima hora del dia ja arribarà al metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Apte.  
 

Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada