Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Gener

Divendres 6 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora amb celatge típic de tramuntana i molt bona visibilitat. Al llarg de la jornada s'ha de consolidar el cel serè i l'ambient més fresc i ventat.

Vent: Tramuntana forta de matinada , pujant de força 4/6 a 7/9 a primeres hores del matí. Es mantindrà entre força 5/7 i 6/8 la resta de la jornada amb intèrvals de força 9 a la tarda. Ratxes que poden superar els 85 o 90km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa durant bona part de la jornada. Mar de fons de gregal pujant d'1,5m a 2m d'alçada.

Dissabte 7 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada , amb algun núvol de vent i visibilitat excel·lent. Ambient ventat a primeres hores i agradable al migdia.

Vent: Tramuntana forta de matinada , baixant de força 6/8 a 5/7 i posteriorment a força 4/6 a primeres hores del matí. A partir de migdia i primera hora de la tarda encara afluixarà més fins encalmar pràcticament entrada la nit i girar a terral o mestral fluix.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa durant la matinada, Maror amb àrees de Forta Maror al matí i marejol a la tarda i vespre. Mar de fons de gregal baixant dels 2m fins al metre d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada