Previsió Meteorològica per l'1 i 2 de Febrer

Dimecres 1 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a cobrir-se durant el matí. A partir de mig matí i migdia es probable algun ruixat d'intensitat entre feble i moderada. Cota de neu baixant dels 1000m als 600m i als 300m a primeres hores de la matinada de dijous. Durant l'ultima hora de la tarda i vespre el cel es començarà a aclarir. Ambient fred, amb minimes que es donaran al final de la jornada, quan s'iniciarà l'entrada d'aire fred siberià.

Vent: Tramuntana moderada de matinada, baixant d'intensitat al matí, per anar girant a llevant agregalat a partir de migdia. A la tarda pujarà de força 3/4 a 4/6,reforçant-se ràpidament.

Estat de la Mar: Maror tota la jornada amb àrees de forta maror de matinada i a partir del vespre i nit. Mar de fons de gregal d'1m pujant als 2m d'alçada al final del dia.

Dijous 2 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 3 i 5ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 1ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada, amb restes de núvols alts i mitjos més abundants a primera i darrera hora de la jornada. A ultima hora del dia es possible que s'escapi algun ruixat feble però passatger de neu, que serà a cota 0. Ambient molt fred i minimes que es donaràn de nou al final de la jornada, sensació de fred amb el vent molt i molt acusada.

Vent: Tramuntana forta tota la jornada, entre força 5/7 i 6/8, enfortint-se encara més a darreres hores , arribbant a força 7/9 i ratxes de més de 80-90km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada amb àrees de maregassa. Mar de fons de gregal entre 2m i 2,5m d'alçada al final del dia.

Avisos del SMC per SMRisc:

Avis de nivell 1 per possibilitat de neu a nivell de mar , acumulat entre 0 i 1cm entre els 12 i les 00h de dijous.

Avis nivell 1 per estat de la mar amb onades d emés de 2,5m i maregassa generalitzada entre les 00 i les 24h de dijous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada